Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
 
 
 

Volnočasové kroužky pro školní rok 2019/2020

 
 
 
 

Ve školním roce 2019/2020 nabízíme následující volnočasové kroužky. Za navštěvování kroužků se platí jednorázový poplatek 400 korun za celý školní rok.

Pro přihlášení na Vámi vybraný kroužek stačí napsat email konkrétnímu učiteli kroužku.

 

Volejbal: Mgr. Irena Roztočilová  (irena.roztocilova@bisgymbb.cz), čtvrtek od 14:00, Orlovna. Základy volejbalu pro studenty nižšího gymnázia

Přírodovědný kroužek pro NG: Mgr. Dominik Miškář (dominik.miskar@bisgymbb.cz), středa od 14:00 – 15:30, učebna 208

Přírodovědný kroužek pro VG: RNDr. Ivo Králíček  (ivo.kralicek@bisgymbb.cz), středa od 14:00 – 15:30, učebna 107

Florbal mladší: Mgr. Jiří Schejbal (jiri.schejbal@bisgymbb.cz), pondělí od 15:00 – 16:00, Orlovna. Pro studenty nižšího gymnázia.

Florbal starší: Mgr. Jiří Schejbal (jiri.schejbal@bisgymbb.cz), středa od 14:00 do 15:00, Orlovna. Pro studenty vyššího gymnázia.

Fotokroužek: Mgr. Jiří Schejbal (jiri.schejbal@bisgymbb.cz), středa od 15:00, učebna 112. Pouze sudé týdny. Pro studenty nižšího gymnázia.

Stolní tenis: Mgr. Jiří Schejbal (jiri.schejbal@bisgymbb.cz), pondělí od 14:00 do 15:00, malá tělocvična. Pro studenty nižšího gymnázia.

Keramika: Bc. Boháčková Aneta (aneta.bohackova@czshk.cz) čtvrtek od 15:15 do 16:15, výuka bude probíhat v keramické dílně na naší ZŠ.

Badminton:  Mgr. Teodora Gachová (tvolkova@czus.cz), čtvrtek od 16:00 do 17:00, Orlovna

Film – umění, zábava, dějiny: Mgr. Kutík (vitezslav.kutik@bisgymbb.cz), úterý 16:00 – 18:00, učebna 315. Pro studenty od kvart do maturitních ročníků. Seznámení s českou a světovou filmovou tvorbou, režiséry. Schopnost porozumět filmu.

Robotika:  Bc. Roman Vencl (roman.vencl@bisgymbb.cz), pondělí od 14:00 do 15:30, učebna 310. Vhodné pro studenty nižšího gymnázia.

TRX (pro kvarty až oktávy): Mgr. Pavel Háp (pavel.hap@bisgymbb.cz), středa od 14:15, malá tělocvična. Popis: zdravé posilování váhou vlastního těla pomocí závěsného systému TRX. Velmi vhodné posilování pro studenty od kvart do maturitních ročníků. Odkaz na ukázkové video: https://www.youtube.com/watch?v=gkzU_SdFt_0

Zajímavé úlohy nejen z fyziky: Mgr. Dominik Miškář (dominik.miskar@bisgymbb.cz), čtvrtek od 16:00, učebna 104. Úlohy z fyzikální olympiády + rozšiřující. Pro studenty VG.

Základy z fyziky: Mgr. Dominik Miškář (dominik.miskar@bisgymbb.cz), čas dle domluvy s kvintou. Vhodné jako doučování fyziky pro kvinty.

Matematické konzultace pro 1. ročník VG: Mgr. Polednová (jaroslava.polednova@bisgymbb.cz), termín dle dohody.  Doučování formou pravidelných konzultací.

Matematické konzultace pro 2. ročník VG: Mgr. Michalcová (pavlina.michalcova@bisgymbb.cz), termín dle dohody.  Doučování formou pravidelných konzultací.

Matematické konzultace pro 3. ročník VG: Mgr. Beneš (petr.benes@bisgymbb.cz), termín dle dohody.  Doučování formou pravidelných konzultací.

Matematické konzultace pro 4. ročník VG: Mgr. Beneš (petr.benes@bisgymbb.cz), termín dle dohody.  Doučování formou pravidelných konzultací.

Matematický kroužek pro primy a sekundy: Mgr. Malý (lukas.maly@bisgymbb.cz), termín dle dohody. Pro studenty s hlubším zájmem o matematiku.

Matematický kroužek pro tercie a kvarty: Mgr. Michalcová (pavlina.michalcova@bisgymbb.cz), termín dle dohody. Pro studenty s hlubším zájmem o matematiku.

Matematický kroužek pro VG: Mgr. Beneš (petr.benes@bisgymbb.cz), termín dle dohody. Pro studenty s hlubším zájmem o matematiku.

 
 

Sdílet:

 

Výstava výtvarných prací a fotografií našich studentů

 

Velikonoční přání

 

Kancelář školy bude ve čvrtek 28. 3. uzavřena